Pagini

miercuri, 31 august 2011

Zsolt Csergo: „Probabil ca fetita va fi cea mai rasfatata dintre tripleti” – INTERVIU

Vestea ca Nicoleta Luciu este insarcinata cu tripleti nu l-a speriat deloc pe Zsolt Csergo, iubitul vedetei. Dimpotriva, omul de afaceri se pregateste intens pentru o familie marita

Ce zic prietenii tai despre faptul ca o sa ai tripleti, te lauda pentru "productivitate" sau sunt ironici?

A fost o supriza pentru toata lumea si sunt bucurosi pentru noi.

Cresterea unor  tripleti poate fi considerata sport extrem: trei de schimbat, trei de linistit cand plang, trei de adormit... Te simti pregatit pentru asta sau astepti inca sa te obisnuiesti cu ideea?


Am ceva experienta dar inca nu pot sa imi imaginez cum va fi. Sper ca totul o sa fie bine si ca Nicoleta va fi puternica, voi fi cu totul alaturi de ea.


Este clar ca Nicoleta va avea nevoie de ajutor la cresterea celor mici. Ce detalii iti vor reveni tie? Schimbarea scutecelor, leganatul, imbracatul, pregatirea biberoanelor?

Le-am facut deja pe toate si in continuare voi face tot ceea ce este nevoie pentru a o ajuta.

Te bucuri ca este si o fetita printre ei? Crezi ca o sa fii dur cu viitorii ei pretendenti sau preferi sa te gandesti doar la perioada in care e “fetita lu'tata” si poti sa o rasfeti?

Da, mi-am dorit foarte mult acest lucru, o voi iubi ca pe toti ceilalti copii. Nu voi fi  dur, dar sunt sigur ca voi fi selectiv. Probabil ca va fi cea mai rasfatata dintre copii.

Ce te faci daca o vor lua pe "cai rebele" - daca incep sa se tatueze, sa-si faca piercinguri, sa se tunda cu creasta ori o sa imbratiseze vreun curent la moda si te pomenesti cu ei imbratisand stilul emo sau manga? O sa le dai voie?

Vom avea grija sa aiba o educatie cat mai buna si sa fie cu picioarele pe pamant.

Ti-e teama de conflictele care apar in general intre generatii? Crezi ca o sa reusiti sa aveti o comunicare buna sau ai grija sa fie foarte ascultatori de mici, sa nu fie probleme?

Voi cauta sa am o comunicare cat mai buna cu ei, petrecand mult timp impreuna.

Cum o sa-i pedepsesti cand fac prostii?

Depinde de ce o sa faca, voi cauta sa fiu cat mai inventiv ca sa nu fiu prea dur.
 
Ce veti face pentru ca Zsolt Jr. sa nu fie gelos pevenirea pe lume a celor trei?


Va fi o misiune destul de grea si vom cauta sa il implicam cat mai mult ca sa inteleaga situatia. 

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu